PROFILINK Lux” este sistemul cu 5 camere cu o adancime a profilului de 60mm pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate.Acest sistem se distinge prin designul sau frumos si aripa cu campuri semideplasate. - Frame depth 60mm; - 5 chambered system -Uf= 1.2 W/m2K

Caracteristici

Izolatie

Coeficientul exclusiv de transfer termic permite atingerea standardelor europene pentru economisirea de energie, chiar si cu geamurile termopane de cost redus cu o camera.

Izolatie fonica

Cu geamul termopan normal protectia impotriva zgomotului atinge o valoare excelenta la testare, iar cu geamurile speciale se ating valori semnificativ mai mari.

Geam termopan

Grosimea termopanului de pana la 36mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Etansare

Rezultatele testelor de disponibilitate cu privire la permeabilitatea aerului si densitatea in situatia ploilor abundente, indeplinesc cele mai inalte cerinte.

Siguranta

Accesoriile montate in sistemul de profile si asamblate de armatura ofera un grad inalt de protectie antiefractie de baza. Fara nici o problema se ating si gradele de protectie antiefractie din clasele WK1, WK2 si WK3.

Viata

De inalta calitate si durabile, produsele PROFILINK se disting printr-o perioada de exploatare de lunga durata.

Lux

Prin cadrul camerelor sale de izolare suplimentare acest sistem ofera un coeficient remarcabil de conductivitate termica.

premium-plus

Caracteristici