Este sistemul cu 6 camere cu o adancime a tocului de 70mm, iar cerceveaua este de 82 mm, pentru productia ferestrelor din PVC de inalta calitate. Acest sistem se distinge prin designul sau frumos si posibilitatea de a se renova ferestre vechi (cu cadru Renovation), precum si de a se monta ferestre, fara a fi necesare lucrari de finisare (cu cadru Zet).
- frame depth 70mm; - 6 chambered system; - Uf= 1.2 W/m2K

Premium

premium1

Executarea “cu campuri deplasate” ofera un coeficient foarte mare de conductivitate termica, iar geometria mixta de linii drepte si curbe contribuie pentru o fereastra extrem de frumoasa.

Premium+

premium-plus

Prin camerele sale izolatoare suplimentare aceasta varianta ofera un coeficient remarcabil de conductivitate termica.

Zet

Zet

Executarea c “cadru Zet” permite montarea ferestrelor fara a fi necesare lucrari de finisare. Coeficientul de izolare termica si fonica ramane nemodificat, iar in acelasi timp ferestrele dobandesc un aspect estetic exterior..

Renovation

Renovation

Prin camerele sale izolatoare suplimentare aceasta varianta ofera un coeficient remarcabil de conductivitate termica.

Caracteristici

Izolatie

– Coeficientul exclusiv de transfer termic permite atingerea standardelor europene pentru economisirea de energie, chiar si cu geamurile termopane de cost redus cu o camera.

Izolatie fonica

– Cu geamul termopan normal protectia impotriva zgomotului atinge o valoare excelenta la testare, iar cu geamurile speciale se ating valori semnificativ mai mari.

Geam termopan

– Grosimea termopanului de pana la 36mm face posibila montarea celor mai moderne geamuri cu protectie termica si fonica.

Etansare

– Rezultatele testelor de disponibilitate cu privire la permeabilitatea aerului si densitatea in situatia ploilor abundente, indeplinesc cele mai inalte cerinte.

Siguranta

– Accesoriile montate in sistemul de profile si asamblate de armatura ofera un grad inalt de protectie antiefractie de baza. Fara nici o problema se ating si gradele de protectie antiefractie din clasele WK1, WK2 si WK3.

Viata

– De inalta calitate si durabile, produsele PROFILINK se disting printr-o perioada de exploatare de lunga durata.

Caracteristici